Sustainable Development Strategies for Higher Education Institutions

Poroy arsoy A. (Yürütücü), Ertan Y. , Yücel E. , Aytaç A. , Meydancı B.

• Proje Türü: Erasmus+ Projesi
  • Proje Grubu: Sosyal Bilimler
  • Projenin Yürütüldüğü Birim: İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
  • Başlangıç Tarihi: Aralık 2022
  • Bitiş Tarihi: Aralık 2024

Özet

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Görevli Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy, Doç Dr. Yasemin Ertan, Doç. Dr. Elif Yücel, Doktor Öğretim Üyesi Alp Aytaç, Araştırma Görevlisi Burak Meydancı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı ve Maliye bölümü Doktora öğrencisi Kamuran Üstün’ün görev aldığı “Sustainable Development Strategies for Higher Education Institutions” başlıklı proje Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 İşbirliği İçin Ortaklıklar 2022 Yılı Yüksek Öğrenimde İşbirliği Ortaklıkları kapsamında 400.000 euro bütçe ile Almanya Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur.

Projenin koordinatörlüğünü Almanya Westphalian Üniversitesi yürütürken, Bursa Uludağ Üniversitesi, Letterkenny Institute of Technology (İrlanda), European E-learning Institute (Danimarka), Institut Mines Telecom Business School (Fransa) ve Momentum Marketing Services (İrlanda) ortak olarak görev alacaktır.